Az édességgyártó úgy gondolja, itt az ideje, hogy valami igazán nagy dobással rukkoljon elő. Meglepő új ízeket tesztel, amelyek várhatóan 2019-ben már a polcokra is kerülhetnek.

Az ismert nemzetközi vlog, a SnackChatLive mutatta be elsőként azt a három új ízt, amelynek a tesztelése most folyik az M&M’s-nél. A kókuszos, a jalapeno paprikás és a toffee-s mogyorók várhatóan berobbannak majd az élelmiszerüzletekbe, és a kísérletező kedvű vásárlók pillanatok alatt elkapkodják az első csomagokat.

Az M&M’s szóvivője a The Daily Meal-nek úgy fogalmazott: mindig keresik a lehetőséget, hogy meglepjék az M&M rajongóit. S bár jelenleg több információt nem oszthatott meg az új ízekről, azt már korábban is lehetett tudni, hogy a gyártó készül valamire. Még 2016-ban tesztelték a málnás, mentás, kávés, mézes-diós és csilis-diós csokikat, amelyekkel nem sikerült átütő sikereket elérniük. Most azonban úgy tűnik, a jalapeno mindent visz.

Fotók: Snack Chat Live

Kapcsolódó cikkünk: TOP 10 fura ételkombináció, amiért az olvasóink odavannak

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha